طرز تهیه حلوای رولتی در نان میکادو

به گزارش وبلاگ تجارت، حلوا رولتی در نان میکادو را به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید. کافی است پس از تهیه حلوا نان میکادو را کمی مرطوب کرده و به کمک پالت حلوا را به صورت یکنواخت روی آن پهن کنید.

طرز تهیه حلوای رولتی در نان میکادو

وبلاگ تجارت | سرویس آشپزی - حلوا یکی از دسرهای خوشمزه ایرانی است که در بیشتر مراسمات مذهبی تهیه می شود. طرح ها و تزیینات حلوا همواره طرفداران خاص خود را داشته است و سرآشپزها همواره به دنبال ابداعی طرحی نو در تهیه این دسر بوده اند. در این مقاله آموزش طرز تهیه حلوا رولتی در نان میکادو برای خوانندگان گرامی آورده شده است.

مواد لازم جهت تهیه حلوا رولتی در نان میکادو

آرد سفید، گندم یا سنگک2 پیمانه
روغن مایع1/4 پیمانه
روغن جامد2 قاشق غذاخوری
پودر دارچین1/4 قاشق چایخوری
پودر کاکائو1 قاشق چایخوری
نمک1 پینچ
نان میکادو2 عدد

مواد لازم جهت تهیه شهد حلوا

آب1/2 پیمانه
گلاب1/2 پیمانه
شکر1 و 1/2 پیمانه
زعفرانبه مقدار لازم

طرز تهیه حلوا رولتی در نان میکادو

  1. ابتدا آرد را الک کنید. سپس آرد الک شده را با حرارت ملایم تفت دهید تا کمی تغییر رنگ پیدا کند. توجه داشته باشید که آرد پس از مخلوط شدن با روغن هم تفت داده می شود. لذا، از تفت دادن بیش از اندازه آرد در ابتدای کار بپرهیزید. برای اطمینان از گلوله نشدن آرد پس از تفت دادن مجددا آرد را الک کنید.
  2. وسط آرد را خالی کنید، دارچین، پودر کاکائو و نمک را درون آرد الک کنید و روغن مایع و روغن جامد را وسط آرد بریزید و شروع به مخلوط کردن آن ها کنید. تا جایی تفت دهید که رنگ مطلوب حاصل شود. (نمک را به میزانی که بین دو انگشت جاگیرد اضافه کنید. این کار باعث می شود طعم کاکائو بهتر نمایان شود.)
  3. در این مرحله شهد را آماده نمایید. برای این منظور باید آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذرات شکر کاملا ذوب شوند. در آخر زعفران و گلاب را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
  4. شهد را آرام آرام به آرد اضافه کنید و به خوبی مخلوط نمایید تا شربت جذب آرد شود و اصطلاحا حلوا قوام آید.
  5. در این مرحله نان میکادو را به کمک پارچه ای مرطوب کمی نمناک کنید تا حالت انعطاف پذیری پیدا کند.
  6. پس از اینکه حلوا کمی خنک شد، مقداری حلوا روی نان میکادو قرار دهید و به کمک پالت و یا هر وسیله مسطح دیگر، حلوا را به صورت یکنواخت به ضخامت 2 تا 3 میلی متر روی سطح نان میکادو پهن کنید. سپس از طول، شروع به رول کردن نان کنید.
  7. پس از رول کردن، نان را به مدت 2 ساعت درون یخچال استراحت دهید و سپس به اندازه مناسب برش بزنید. (نان را به وسیله کاغذ روغنی رول کنید و با کاغذ درون یخچال قرار دهید.)

برای آشنایی با نکاتی که در هنگام پخت حلوا باید به آن توجه داشت به طرز تهیه حلوای زعفرانی و مجلسی در بخش آشپزی وبلاگ تجارت مراجعه کنید.

منبع: setare.com

به "طرز تهیه حلوای رولتی در نان میکادو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه حلوای رولتی در نان میکادو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید