طرز تهیه جوجه کباب با چاشنی خیار

به گزارش وبلاگ تجارت، در این مطلب طرز تهیه جوجه کباب با چاشنی خیار آموزش داده شده است.

طرز تهیه جوجه کباب با چاشنی خیار

به گزارش ،جوجه کباب با چاشنی خیار یک غذای تقریبا رسمی است که می توانید از آن برای پذیرایی از مهمانانتان بهره ببرید. برای اینکه جوجه کباب طعم بهتر و آبدارتری داشته باشد آن را از شب قبل در مواد مخصوص می خوابانند تا کاملا طعم دار گردد. چاشنی خیار یک چاشنی خوشمزه و سس مانند برای جوجه کباب است و می توانید از طعم آن لذت ببرید.

گشنیز خرد شده نصف پیمانه

آب لیمو ترش یک سوم پیمانه

شکر قهوه ای یک قاشق سوپ خوری

سیرچهار حبه روغن زیتون دو قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل به میزان لازم

فیله مرغ 800 گرم

کره سبزیجات100 گرمگشنیز، آب لیمو، شکر، سیر، روغن زیتون، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغ را در مخلوط بغلتانید و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ کاملا مزه دار گردد.

پس از این مدت، آن ها را از یخچال بیرون آورید و تکه های مرغ را به سیخ چوبی بکشید.

در تابه ای مناسب، کره سبزیجات را بریزید زمانی که کره آب شد، سیخ ها را در تابه بچینید. مرغ ها را در تابه از هر طرف به مدت دو تا سه دقیقه سرخ کنید، سپس در ظرف مورد نظر قرار دهید و به همراه چاشنی خیار سرو کنید.

منبع:کتاب کاله

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "طرز تهیه جوجه کباب با چاشنی خیار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه جوجه کباب با چاشنی خیار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید