آموزش تصویری تهیه رولت گوشت چرخ نموده

به گزارش وبلاگ تجارت، رولت گوشت چرخ نموده یکی از غذاهای مجلسی خوشمزه و غذایی سالم و مقوی برای بچه ها است که ظاهری وسوسه انگیز دارد. این غذا را می توان با قارچ، پنیر پیتزا، یا هر نوع ماده دلخواهی پر کرد و بر زیبایی میز غذا اضافه نمود. در این مطلب شما را با آموزش تصویری طرز تهیه رولت گوشت چرخ نموده آشنا خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

آموزش تصویری تهیه رولت گوشت چرخ نموده

دغدغه همه مادران در مورد تغذیه فرزندانشان، تهیه غذای سالم و مفید برای آنهاست و یکی از مهم ترین آن ها گوشت می باشد. معمولا اغلب بچه ها تمایلی به خوردن گوشت ندارند، اما شکل چرخ شده گوشت را با رغبت بیشتری می خورند و غذاهای لذیذ با گوشت چرخ نموده کم نیستند.

در این بین رولت یا دست پیچ را می توان جزء غذا های مجلسی و شیکی دسته بندی کرد که با انواع گوشت و سبزیجات درست می شود. رولت در واقع از دو لایه بیرونی و درونی تشکیل شده است و معمولا با نوعی سس سرو می شود. یکی از انواع رولت، رولت گوشت چرخ نموده است که ما در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه آن آشنا سازیم.

طرز تهیه رولت گوشت چرخ نموده

مواد لازم
پیاز درشت1 عدد
جعفری پاک شده28 گرم
گوشت چرخ نموده450 گرم
پودر سوخاری1/2 پیمانه
سیب زمینی متوسط1 عدد
هویج متوسط2 عدد
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
زردچوبه1 قاشق چایخوری سرپر
رب گوجه فرنگی3 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای سبز متوسط1 عدد
نمک و فلفل سیاه و پودر فلفل چیلیبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. ابتدا پیاز را پوست گرفته و رنده کنید.
  2. جعفری را پاک نموده و پس از شستن، اجازه دهید آب آن کاملا خشک شود، سپس آن را ساطوری کنید.
  3. پیاز و جعفری خرد شده را در کاسه ای بریزید.
  4. گوشت چرخ نموده را اضافه کنید.
  5. کمی نمک اضافه کنید.
  6. کمی فلفل سیاه (بسته به ذائقه خود) اضافه کنید.
  7. زردچوبه را به مواد اضافه کنید.
  8. پودر سوخاری را اضافه کنید.
  9. مواد را با هم مخلوط نموده و خوب ورز دهید تا یکدست شوند.
  10. روی ظرف حاوی مایه گوشت را با سلفون بپوشانید و ظرف را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  11. سیب زمینی و هویج را در یک قابلمه قرار دهید و در قابلمه آب بریزید تا روی آن ها را بپوشاند. سپس قابلمه را به مدت 20-15 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا سیب زمینی و هویج پخته شوند.
  12. پوست روی هویج ها را پس از پختن، بگیرید.
  13. سیب زمینی را پس از پختن، پوست بگیرید.
  14. هویج ها را از طول چند برش بزنید.
  15. سیب زمینی را نیز از طول چند برش بزنید و به چند قسمت تقسیم کنید.
  16. مایه گوشت را از یخچال خارج نموده، روی میز کار یک پلاستیک فریزر تمیز پهن کنید و نیمی از مایه گوشت را روی آن قرار دهید، با دست مایه را گرد نموده و سپس پهن کنید تا ضخامت آن به حدود 1 سانتیمتر برسد.
  17. نیمی از برش های هویج و سیب زمینی را وسط گوشت قرار دهید.
  18. روی آن کمی زرشک بریزید.
  19. پلاستیک فریزر را از سمت خود بلند نموده و آغاز به رول کردن گوشت کنید.
  20. اطراف گوشت را کاملا بسته و با دست حالت دهید تا به شکل استوانه درآید.
  21. مایه را به حالت غلطکی چند بار عقب و جلو ببرید تا کاملا رول شود.
  22. پلاستیک را از روی گوشت جدا کنید.
  23. در یک ماهیتابه 3 قاشق غذاخوری روغن بریزید، رولت را در ماهیتابه قرار دهید و حرارت را کم کنید تا یک طرف آن سرخ شود.
  24. نیم دیگر مایه گوشت را به روش فوق درست نموده و در روغن سرخ کنید.
  25. رولت را مرتب بچرخانید تا اطراف آن کاملا سرخ شود.
  26. سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی با کمی زردچوبه و کمی فلفل چیلی خرد شده در ظرف کوچکی ریخته و سپس کمی آب جوش روی آن بریزید و هم بزنید تا سس رقیقی به دست آید.
  27. یک عدد فلفل دلمه ای سبز را حلقه حلقه کنید و کف قابلمه بچینید، نیمی از سس را روی فلفل دلمه ای بریزید.
  28. رولت ها را در قابلمه روی فلفل دلمه ای قرار داده و بقه سس را روی آن ها بریزید.
  29. درب قابلمه را بسته و به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و سس به خورد آن رود. در این فاصله به غذا سر بزنید و مراقب باشید، ته نگیرد.
  30. رولت را در ظرف سرو بکشید و با یک چاقوی تیز برش بزنید.

نکات کلیدی در مورد گوشت برای تهیه رولت گوشت چرخ نموده

در ابتدا ضروری است بدانید که عدم رعایت مسائل بهداشتی در طول تهیه، تبدیل، نگهداری، توزیع و مصرف گوشت و گوشت چرخ نموده و همچنین عدم مدیریت صحیح بهداشتی موجب کاهش هرچه بیشتر مواد مغذی سالم و قابل استفاده در آن می شود؛ لذا ضروری است گوشت را در منزل چرخ کنید تا از سلامت آن مطمئن باشید؛ بنابراین گوشت سالم را از قصابی مورد اطمینان و از لاشه ممهور به مهر دامپزشکی خریده و بعد از شست و شوی کامل در خانه، خودتان آن را چرخ کنید. در این صورت می توانید مطمئن باشید که از سایر اجزای لاشه به خصوص غدد که اشکالاتی را در تنظیم هورمونی بدن ایجاد می نمایند وارد گوشت چرخ نموده نشده و از چرخ گوشت منزل که به تمیز بودن آن اطمینان دارید استفاده نموده اید.

گوشت چرخ نموده معمولاً از قسمت هایی که چربی بیشتری دارد تهیه می شود، زیرا چربی از خشکی گوشت می کاهد و موجب بهبود بافت و طعم آن می شود. به طوری که اگر شما گوشت خالص را چرخ کنید، محصولی خشک و فاقد چسبندگی لازم خواهید داشت، از طرفی چربی زیاد باعث وا رفتن گوشت طی پخت می شود. مطابق استاندارد، گوشت چرخ نموده درجه یک باید دارای حداکثر 10 درصد چربی باشد، یعنی از یک کیلوگرم گوشت باید 100 گرم آن چربی باشد.

بهتر است گوشت را به صورت گرم (تازه) چرخ کنید، زیرا اگر گوشت را در حالی که هنوز منجمد است چرخ کنید، کریستال های یخ موجود در آن، دیواره سلول ها را می شکند و شیره داخل سلول یا خونابه به خارج ترشح می شود و گوشت در اصطلاح آب می اندازد و از ارزش غذایی آن به مقدار زیادی کاسته می شود.

منبع: setare.com

به "آموزش تصویری تهیه رولت گوشت چرخ نموده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آموزش تصویری تهیه رولت گوشت چرخ نموده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید